Dodaj komentar

Domišljata krijumčarska priča

Rasvijetljene su sve okolnosti vezane uz prijavu o navodno počinjenom razbojništvu u Ljubuškom, priopćeno je jučer iz Županijskog MUP-a.

Naime, nakon što je u srijedu u 19 sati Policijska postaja Ljubuški obaviještena od djelatnika Granične policije da se na graničnom prijelazu Crveni Grm nalazi 48-godišnji francuski državljanin, koji je izjavio da je žrtva razbojništva, provedena je opsežna kriminalistička obrada kojom je utvrđeno da nije počinjeno razbojništvo, nego da se radi o lažnoj prijavi.

Upao u blato

Kako je Dnevni list jučer prenio Adem R., francuski državljanin s prebivalištem u Albaniji je u srijedu navečer, nakon što je s vozilom zapao u blato, pješice otišao do graničnog prijelaza i policiji prijavio da je na neimenovanoj benzinskoj crpki u Ljubuškom nepoznati počinitelj udario njegovu sedamnaestogodišnju kćerku A. R. i otrgnuo joj ručnu torbu u kojoj se nalazila manja svota novca i njezine isprave, nakon čega je on Audijem slijedio razbojnika sve dok nije zapeo u blatnom polju. Nakon toga, budući da je Adem R. prešao granicu Republike Hrvatske, istoga su priveli policijski službenici PU Dubrovačko-neretvanske, dok su policijski službenici PU Ljubuški izvršili kriminalističku obradu nad njegovim 21-godišnjim sinom A. R. i nad sedamnaestogodišnjom djevojkom koju je predstavio kao svoju kćer. Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da djevojka uopće nije kćerka Adema R., već se radi o sedamnaestogodišnjoj D. U. s Kosova.

Domišljata priča

Štoviše, utvrđeno je i postojanje osnovane sumnje da je Adem R., upravljajući vozilom Audi francuskih registracijskih oznaka, pod okriljem kiše pokušao ilegalno prijeći državnu granicu, te je nakon što je s vozilom zapao u blato, izmislio domišljatu priču o navodnom razbojništvu. Glasnogovornik Uprave policije MUP-a ZHŽ-a Damir Čutura jučer je za naš list potvrdio da je nakon završene kriminalističke obrade PU Ljubuški djelatnicima granične policije predala sedamnaestogodišnju Kosovku D. U. i 21-godišnjeg A. R.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari