Dodaj komentar

Trgocoop - Podravka, ugovor vrijedan 5 milijuna KM

U Ljubuškom je potpisan ugovor između Trgocoopa i Podravke o distribuciji vina HEPOK Vinarije Ljubuški vrijedan 5 milijuna KM.

Po potpisivanju ugovora direktor Podravke BiH Josip Canjar i Trgocoopa d.d. Dražan Lučić su izrazili zadovoljstvo postognutim dogovorom koji će omogućiti kvalitetniji plasman vina HEPOK vinarije Ljubužki na tržište BiH. Gosp. Canjar je istakao kako je ovo samo prvi korak a da slijedeći mogu biti i distribucija na području Hrvatske te cijelog svijeta, kroz Podravkine kanale.

Predstavnici HEPOK Vinarije Ljubuški su izrazili zadovoljstvo spoznajom da kvalitetom stoje uz bok čuvenim Podravkinim proizvodima te da će im ovim sporazum značajno olakšati poslovanje i omogućiti podizanje kvalitete vina na još višu razinu. Također su najavili i izlazak na tržište sa novim Barrique vinima, po prvi put u povijesti ljubuške vinarije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari