Dodaj komentar

Djelatnici HRT-a Mostar pozvali na konačno rješavanje statusa

ljubuski.info

Djelatnici Hercegovačke radiotelevizije d.o.o. Mostar pozivaju članove Nadzornog odbora te medijske kuće Franu Ljubića, Ivana Bobana, Žarka Pavlovića, Harisa Ćorajevića i Borku Herceg Lukendu da se konačno obrate djelatnicima kao i cjelokupnoj javnosti

, te pojasne što su u godinu i pol dana uradili na rješavanju statusa i problema te medijske kuće.

"Na ovakav način komuniciranja s onima koji upravljaju kućom, kao i našim životima primorani smo jer niti jednom u svom mandatu nisu našli za shodno kazati djelatnicima što su uradili i što kane uraditi s HRT-om d.o.o. Mostar", ističe se, uz ostalo, u priopćenju djelatnika te medijske kuće.

Također, važno je napomenuti da je Nadzorni odbor HRT-a d.o.o. Mostar imenovao v.d. ravnateljicu HRT-a d.o.o. Mostar Anku Rajić koja je u ostavci, a glavni urednik Tihomir Bradvica se ne pojavljuje na radnom mjestu od stupanja u opći štrajk djelatnika te kuće.

Zbog svega navedenog, djelatnici pozivaju Nadzorni odbor da konačno poduzme nešto i riješi njihov status.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari