Dodaj komentar

Lovac Luka Alilović ulovio pastrvu od 3,2 kg

Nesvakidašnja riba zakačila se na udicu ribolovca Luke Alilovića iz Donjih Studenaca pored Ljubuškog. Riječ je o rijetko velikoj pastrvi, dugačkoj čak 62 centimetra i teškoj 3,2 kg. Kad je pošao s rođakom Andrijom nije ni slutio što ga čeka. Prvo je kao i prethodnih dana lovio na murvu jer je sval (klen) odlično "radio", ali toga dana ni dirnuti.

- Probali smo na i mušicu, također ništa. Andrija je ostao kod auta, a ja sam otišao do starog mosta na Željigošću i zabacio na blinker. U jednom trenutku je tako "trenulo" da sam se skoro prepao. Kad sam vidio što sam zakačio, znoj me oblio. Po dva metra je "skakala" iznad vode. Kad sam je dovukao blizu kraja pukao mi je štap. Polako sam je izmorio, popuštajući povremeno špulu. Trebalo mi je četrdesetak minuta da je izvučem, a nigdje nikoga da pomogne, a ni saka nisam imao. Kad sam je izvukao iz vode, skočio sam po njoj da slučajno ne bi umakla, priča sretni lovac Luka.

Kad smo došli do Luke već su se skupljali znatiželjnici da vide neobičnu "zvjerku". Luka je, također, i dobar lovac, prije tri godine je na blagdan sv.Ante upucao vuka koji se bio došuljao među kuće.

<h6>Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]</h6>
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
5
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari