Dodaj komentar

Pa ne moraš.kuhati svojoj djeci ,Tko te goni.
Jadne kuće u koju si došla i čovika ,takvim je sluškinja svekrva koju ne poštivate ni mrvice,samo tvoja majka,sestra itd.A da se ne govori da muževa sestra ne smije ni doći u takvih,ali zeznule ste se sestra i ostala djeca će ti zapapriti kao i ti njima.
A svekrva pamet u glavu,čuvajte sebe I zdravlje ,pa nek i gladuju kad neće da rade,drže mobitel po cijele dane, društvene mreze,nokti,šetnja,skitnja..ne znaju šta će od sebe i dosade a sutra da se razbiliš, neće te nevista ni pogledati nego dati u dom da se dočepa vaše imovine,ako joj dozvolio i ti i druga djeca.Kakono kažu
Nek izvade ruke iz p.kna i rade ako im treba ili nek s3 samo svađaju ali sa čovikom a ne sa njegovim roditeljima i djeci.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
3
8
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari