Dodaj komentar

Šta je pisac htio reći... Prije nisu znali, danas eto znaju, a neće? Prije nit su znali, nit su htjeli, nit su smatrali to potrebnim... Danas većina ne zna ni osnove psihologije pa daju zaključit da dijete od 3 mjeaeca manipulira da mu odma treba uvodit red, disciplinu, a sa godinu dana šipku(ako ne i prije)...ako ne zna kontrolirat emocije, tad je razmaženo, nije dovoljno vidilo šipke... itd.itd. Onda se kasnije zgražaju nad vršnjačkim nasiljem jer eto nisu dovoljno vidjeli šipke. Bla, bla! Prehrana u vrtićima za dorućak krem i salama, užina smoki i slatko. Kraj škola trgovine kojima su police pune čipyeva i sokova da djeca mogu kupovat...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
7
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari