Dodaj komentar

Cijene studentskog smještaja u Mostaru ostaju iste

ljubuski.info

Upravno vijeće Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru nedavno je donijelo odluku da će i u idućoj akademskoj godini cijena smještaja u toj instituciji ostati 165 maraka.

Ravnateljica Studentskog centra Anita Glibić ističe da nije lako u tako niskoj stanarini imati ovakav standard.

Moja je želja i moj poriv dok god sam na čelu ove ustanove da zajedničkim naporima činimo sve da osiguramo što bolji studentski standard, ali da ne trpe studenti sve ove probleme koje naše društvo nosi, istaknula je Glibić.

Cijena ishrane za studente koji studiraju na Sveučilištu u Mostaru, a ne žive u Studentskom domu, trebala bi ostati 3,5 KM.

Studentski centar je u ovoj akademskoj godini reliazirao i nekoliko projekata uključujući uvođenje čajne kuhinje, gradnju četiri dnevna boravka unutar centra, kao i projekt digitalizacije usluga, tj. postavljanje TV ekrana na svim katovima paviljona 1 i 2 radi lakše komunikacije sa studentima.

Najavljeno je i nekoliko infrastrukturnih projekata, poput rekonstrukcije restorana, prostorija za druženje, obnove teretane, a poseban naglasak je na rekonstrukciji krova i instaliranju fotonaponske elektrane koja bi centru koristila zbog visokih troškova struje i režija.

RTVHB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
1
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari