Dodaj komentar

Mario,u Istocnom Sarajevu ste se sastali,bio onaj sa sirokog,sada ces ti i posteni Andrija malo svirat klavir,jer ste napravili laznu uplatnicu za to auto.
Tek izA toga idu istrage za sverc cigara i droge,ali nr cigara koje si radio prije 20 godina nego ove sto si radio pteko Mucicevjh vozaca koji su u dugim betonskim gredama vozili cigare,imam sve snimljeno audio i video.Imam isto i za vase dealove po Crnoj Gori i Novom Sadu.
Imat ces potrebu objasniti postupak kupovine vozila kod tebe i fakture koje se izdaju a razkika u kesu,76 izjava ovjernih kod notara
Posteni Andrija ce trebati objasniti jos neke stvari
Tvoj Sb partner sto bi mi izlanuo na nasim sjedenjima,nikada necu spomrnuti a znam i te slatke detalje,vase fetise

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
4
5
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari