Dodaj komentar

Jedina neistina u tekstu je da Mamic zeli nastetiti HDZ BiH. Mamic je pod spnzorstvom HDZ HR i HDZ BiH jer je dio njihove financijske kladionicarske hobotnice.To je vidljivo i samim njegovim bijegom od HR pravosudja kao i skrivanjem po Hercegovini, kladionica ga spasil gotovinom od ovrhe. Tko to moze jos uplatiti na salteru tako veliku gotovinu. Ovo nebi bilo moguce da se dva HDZa nisu dogovorili kako ce ga sacuvati. Sigurno je da je Mamic njihov 'igrac'. Plenkijev upliv u DORH s Turudicem je jos jedan dokaz da je HDZa strah i osiguranje za svaki slucaj ako se Mamic odmetne jer znaju da Mamic zna 'pevise' i da treba posebnu 'Skrb' ... Ovo bi moglo nastetiti uskoro Mamicevu "zdravlju' ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
6
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari