Dodaj komentar

Donatorska večer „Zaboravljeni putevi Grljevića“

ljubuski.info

Povezanost između različitih zajednica ima ključnu ulogu u razvoju i prosperitetu, pa tako i inicijativa za cestovno povezivanje Grljevića, sela koje se nalazi na sjevernom dijelu ljubuške općine. Važan je to korak prema boljoj komunikaciji ovog mjesta s okolnim općinama i gradovima, kojeg je prepoznao i Grad Ljubuški, kao i Zapadnohercegovačka županija.

Podrška Grada Ljubuškog i ZHŽ-a

S ponosom želimo podijeliti s vama najnovije informacije o našem važnom projektu – izgradnji puta koji će omogućiti bolju povezanost našeg prekrasnog područja. Prva faza asfaltiranja, koja se proteže od Vuletića do Špirića, uskoro će biti završena.

Ovo je bila samo jedna stepenica prema ostvarenju naše vizije, a druga faza očekuje nas već tijekom ovog ljeta. Grad Ljubuški i Zapadnohercegovačka županija prepoznali su važnost ovog projekta i pružili nam podršku. S optimizmom se nadamo da će nam određena financijska sredstva osigurati i Grad Široki Brijeg, kao i naša vrijedna dijaspora, istaknuli su iz Udruge Grljevići – Put nade.

Kako bi realizacija ovog projekta bila što uspješnija, Grljevčani će uskoro organizirati donatorsku večer pod nazivom „Zaboravljeni putevi Grljevića“, koja će se održati u hotelu Bigeste, 13. veljače, s početkom u 18.30 sati. Cijena ulaznice je 200 KM, a sva prikupljena sredstva idu za izgradnju puta Vitina – Široki Brijeg.

Turističke mogućnosti

-Na donatorskoj večeri dotaknut ćemo se važnosti puta ne samo za Grljeviće, nego i za širu regiju. Razgovarat ćemo i o turističkim mogućnostima naših Grljevića te kulturno-povijesnoj baštini. Uvijek smo bili zajedno, podržavajući jedni druge u teškim trenucima i slavljima, pa vjerujemo kako neće izostati podrška ni sada kada gradimo budućnost za našu djecu i generacije koje dolaze.

Ovaj projekt nije samo priča o asfaltu i putu. To je priča o našem zajedničkom putovanju prema većoj povezanosti, udobnosti i ekonomskom rastu. Pozivamo vas da se pridružite ovoj inicijativi doniranjem i svojim doprinosom. Vaša podrška omogućit će izgradnju druge faze, koja će povezati dio radova iz prve faze s raskrsnicom „Špirića kuća“ i u Grljevićima tzv. kultni – STOP, na ukupnoj dužini od 1750 metara, poručili su iz Udruge Grljevići – Put nade.

Jedan od najbržih i najjednostavnijih načina podrške inicijativi za cestovno povezivanje Grljevića je donacija u gotovini. Ovaj način omogućuje vam da svoj doprinos predate osobno nekom od začetnika ove inicijative čije kontakt podatke možete vidjeti na mrežnoj stranici povezimo-grljevice.org, kao i broj žiro-računa koji je također dostupan na spomenutoj stranici.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
5
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari