Dodaj komentar

Policija ŽZH potvrdila da postupaju zbog prijetnji u srednjoj školi

ljubuski.info

MUP ŽZH potvrdio je da su postupali po pitanju prijetnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom gdje je učenik prvog razreda te škole prijetio da će sve pobiti.

„Dana 5. veljače 2024., policijski službenici PU Ljubuški su zaprimili prijavu, po kojoj poduzimaju potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom da se radi o kategoriji maloljetnika, trenutačno vam ne možemo dati druge informacije.

Trenutačno je u tijeku uzimanje iskaza, na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obaviješteni“, kazali su u odgovoru iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Ranije se o svemu oglasilo i Tužiteljstvo ZHŽ, koje policija, barem do jutros, nije izvijestila o događanjima u školi, premda se radi o uznemirujućoj tematici, osobito ako pratimo događanja u susjedstvu.

U školi su kazali da je sve prijavljeno i očekuju da institucije rade svoj posao.

Hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
1
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari