Dodaj komentar

Ajde de. Kako onda objasnjavas da imamo drzavu koja je jedna od najmanje zaduzenih u svitu? Kako objasnjavas da budzeti raznih nivoa u zadnjih i desetak godina biljeze stalni suficit? Kako objasnjavas da imamo najjeftiniju struju u Europi a EPHB biljezi dobitke? Kako objasnjavas da se nemoze napravit stanova koliko ih se moze prodat? Kako objasnjavas da ne postoji festa koju obilno ne slavimo? Kako objasnjavas da su nam groblja u mramoru a svecenici moraju odbijat mise iako su poskupile? Kako objasnjavas da su tu dobit,za koju ti kazes da je otkinuta od neki distributera, ostvarili prodajom te robe tim 2% koji rade u proizvodnji? Zasto se ne suocite sa cinjenicama da nam nikad nije bilo bolje i da ako ne iskoristimo sanse koje imamo to ne znaci da ce nam i u buduce bit dobro. Nemoguce je ovo sve ostvariti a da se ne radi i ne proizvodi. To vam kaze osnovna kucna ekonomija.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
9
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari