Dodaj komentar

Meni upada u oko ovaj navod da lali kvalifikovane radne snage? Pa gospodo kako ste mislili proizvodit i komu ste mislili prodavat ako niste mislili na tu stavku? Prijaviste 500 miliona dobiti za proslu godinu. Zasto niste izdvojili samo0,2% tih srestava i na podrucju zupanije otvorili centar za razvoj i obuku i tako stvarali potrebni kadar za buducnost? Zasto ne uzimate na placenu praksu dicu koja pokazuju interes da uce i rade? Zasto dio te dobiti ne dodjelite radnicima da im povecate kupovnu moc i tako ojacate i sebe za sutra? Gospodine Covicu zasto ne stvarate moguce jeftinu upravu koja ce davat maksimalan ucinak a novce umisto u place nepotribnima i neefikasnima usmjeravate u infrastrukturu i time akumulirate nova efektivna radna mista? I za sve skupa,vas rad se mora pozitivno osjetit na terenu,odmah i jasno u svacijim ocima i srcu, inace su sve prazne price.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
1
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari