Dodaj komentar

Cijepljenje protiv sezonske gripe počinje 14. studenog

ljubuski.info

Uprava Doma zdravlja Ljubuški uputila je obavijest o prijemu 495 doza cjepiva protiv sezonske gripe od strane Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

Cijepljenje u Domu zdravlja Ljubuški počinje 14. studenog 2023. godine i nastaviti će se svakog radnog dana u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe, u vremenskom razdoblju od 9.00-13.00h.

Svi koji se žele cijepiti protiv gripe trebaju dostaviti potvrdu od strane svog obiteljskog liječnika na kojoj je navedeno da nema kontraindikacija za cijepljenjem.

Upućen je i apel za cijepljenjem prema svima, a posebno prema starijim osobama, te kroničnim i imunokompromitiranim bolesnicima da se odazovu pozivu i prime cjepivo na vrijeme.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
4
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari