Dodaj komentar

U Grudama dvojica policajaca spasili život čovjeku

ljubuski.info

U petak se u gradskoj dvorani Bili Brig u Grudama odvijala prava drama. Naime, kako su ispričali svjedoci za portal dvojica policijskih službenika specijalne policije MUP-a ŽZH spasili su život jednom čovjeku.

Dok se u dvorani održavao standardni termin koji koriste građani, jednom od igrača u jednom trenutku je pozlilo te nije davao znakove života. Na svu sreću, u dvorani su se nalazili policijski službenici specijalne policije MUP-a ŽZH koji u tu redovno obavljaju svoje aktivnosti, a inače su smješteni u zgradi PU Grude.

Kad su primijetili da je čovjeku pozlilo, odmah su primijenili postupak reanimacije te su joj do dolaska Hitne pomoći vratili vitalne znakove života. Inače, policijski službenici su obučeni za ovaj postupak. Uz njih, u pomoć je priskočio i jedan student medicine koji se također našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Na kraju su djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude pružili pomoć čovjeku te ga prevezli u SKB Mostar odakle je, kako neslužbeno doznaje portal, javljeno da je osoba u stabilnom stanju.

Grude Online
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
5
8
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari