Dodaj komentar

U prometnoj nesreći kod Ljubuškog poginuo 41-godišnjak

ljubuski.info

Protekle noći na području Ljubuškog dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, potvrđeno je iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

Prometna nesreća se dogodila oko 3:30 sati u mjestu Donji Radišići kod Ljubuškog gdje je došlo do samoslijetanja osobnog automobila Golf, potvrđeno nam je iz MUP-a ŽZH.

Dežurni tužitelj Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke potvrdio je da je u ovoj prometnoj nesreći poginuo muškarac D.P. (1982.). Nije bilo drugih sudionika prometne nesreće, nego je došlo do slijetanja vozila s kolnika pored ceste, te nije naređena obdukcija smrtno stradalog muškarca, potvrđeno nam je iz Tužiteljstva ŽZH.

Iz MUP-a ŽZH potvrđeno je da su službenici Policijske uprave Ljubuški uradili očevid na mjestu ove prometne nesreće, te da je o svemu obaviješten dežurni tužitelj u Širokom Brijegu.

Hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
7
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari