Dodaj komentar

Prijedlog pritvora za vozača koji je usmrtio pješaka

ljubuski.info

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije predložilo je pritvor za osumničenog I.M. koji je 12. rujna u mjestu Klobuk udario pješaka te pobjegao s mjesta nesreće. Od zadobivenih ozljeda pješak je preminuo.

"Nakon što je dana 14.09.2023. godine donesen nalog o provođenju istrage i ispitan
osumnjičeni I.M. u službenim prostorijama Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg, istoga dana Tužiteljstvo podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom Županijskom sudu u Širokom Brijegu"

I.M. se stavlja na teret da je počinio kazneno djelo Teška kaznena djela protiv
sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 4. KZ FBiH u svezi sa kaznenim djelom Ugrožavanje javnog prometa iz čl. 332. st. 1. KZ FBiH, u stjecaju sa kaznenim djelom Ne ukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nezgodi iz čl. 337. st. 2. u vezi st. 1. KZ FBiH, a sve u vezi sa čl. 54. KZ F BiH.

Razlozi za određivanje pritvora su osnovana bojazan da bi boravkom na slobodi sa
sigurnošću mogao ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i opravdane bojazni da bi ponovno počinio isto ili slično kazneno djelo.

Tužiteljstvo će nastaviti s intenzivnim radom na okončanju istrage u ovom predmetu", naveli su iz Tužiteljstva ŽZH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
7
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari