Dodaj komentar

Daleko najluđa relacija je Klobuk-Vitina, kraj škole u Vitini samo stanite pogledajte najepurene,nadrogirane i polupismene budale koje voze preko 100 na sat ,bez ikakvih tablica,pješački gdje djeca prelazi 95% vozaca ne zna da postoji i ne zna da mora stati ,ako netko zeli preci cestu,a posebna prica su neregistrirana vozila ,dok policajci sa stomakom jedva hodaju gradom od kafica do kafica ovo se dešava,da oni čovjeka i zaustave oni sami ne znaju zašto bi mu kaznu napisali ,jer su dovedeni bez ikakve škole samo što im ćaća nekog poznaje i cili zivot će se vucarat tako za 1000km ,nakon radnog vremena će uglavnom vozat lovačke pase u onim kućicama što nelegalno zakače na svako auto i tako se vozaju .Sve navedeno je istina i rezultat navedenog se dešava. Pa gdje na svijetu ima da pijana čovjeka zaustavi policija i puste ga da vozi dalje ,ovi je divlji zapad ovde . Druga kritična točka je kod trgovine Planinić u Vitini ,u normalnoj drzavi dok on parking nebi osigurao i normalan ulaz i izlaz on nebi mogao otvoriti ni kiosk ,a kamoli trgovinu. Bas kraj te trgovine prije je postavljen znak da prestaje zabrana pretjecanja,znaci legalno se moze pretjecati gdje ljudi ostavljaju uz cestu dnevno svaki dan auta. A o kvalitetu cesta je najbolje rekla europska komisija koja je BiH proglasila najopasnijim u Europi ,nadam se da su tu uracunlai adz šahtove i rupe što vire svaki metar iz ceste,a po selima je ceste bolje ne komentirati. Mi smo kao narod totalno zaostali u svemu ,najjadniji i najgluplji smo postali . Samo Bog cuva ove ljude ovde i niko više . Još kad on od nas digne ruke to je kraj.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
8
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari