Dodaj komentar

Izgorjela i vozila MRM-a, HDZ-ove omiljene tvrtke za nabavu vozila

ljubuski.info

U požaru koji je jučer izbio u krugu Sokola, a koji je zahvatio hale dvije tvrtke izgorjelo je i petnaestak vozila tvrtke MRM.

Zanimljivo, na fotografijama s mjesta događanja ne vide se izgorjela vozila, a isto nije zabilježeno ni u policiji, niti u izvješću Operativnog centra civilne zaštite.

U MUP-u HNŽ-a također kažu da nije prijavljeno da su gorjela vozila, niti koliko je njih izgorjelo. "U biltenu ima da su gorjele hale dvije tvrtke, te da je požar lokaliziran", istaknuo je glasnogovornik MUP-a Ljudevit Marić.

U dnevnom izvješću nadležnih službi navodi se da je od 14.00 do 2.30 sati, gorjela tvornica Ferro Keš u Rodoču, te da je na gašenju požara angažirno 20 vatrogasaca sa 8 vozila. "Nema stradalih, a nastala je velika materijalna šteta", istaknuli su.

"Šteta na objektu je uistinu ogromna, sve je izgorjelo. Izgorjeli su i neki automobili, ali u ovom trenutku ne mogu reći koliko njih, ni u čijem su vlasništvu, budući da su naše snage još uvijek na terenu i dežuraju. O uzroku požara također ne možemo govoriti, to će utvrditi požarni inspektori", utvrdio je sinoć zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar.

Hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
4
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari