Dodaj komentar

Svakako kad se riješe imovinsko-pravne zavrzlame... mora se tamo naći mjesta za novu osnovnu školu. Mislim da ovo fali projektu...Idealan prostor, a tako bismo otvorili mogućnost da svi osnovci (Gračine i Ljubuški) pohađaju nastavu u jednoj smjeni, recimo jutarnja. I eto ti mogućnosti za produženi boravak (kantina, kuhani obrok, izvannastavne aktivnosti, urađena zadaća i sve to pod stručnim nadzorom) U 16 kući sa svojim roditeljima družit se i razgovarati...idealno i mislim da bi većina roditelja bila i spremna sufinancirati određeni iznos ukoliko bude potrebe...Možda zvuči kao bajka ali isto tako mislim da je i moguće itekako. Sredstva za školu s pravim projektom je lako povući iz EU predpristupnih fondova, Vlade RH i da ne nabrajam dalje...Ako ćemo ulagati u budućnost valjda je ovo to i kad krenemo za 3, 4 god. može biti java a ne san...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
6
3
4

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari