Dodaj komentar

Ono je jedini kompleks od kog bi se triba napravit novi centar grada ali ne obnovom vec rusenjem i izgradnjom modernog kompleksa stambeno- poslovnih zgrada sa trgom u sredini i bar jednoetaznom podzemnom gerazom pod cilim kompleksom. Sve ostalo je bacanje novca u vitar. Zgrade su radjene namjenski bez neke arhitektonske vridnosti( duvanjska u Imockom je druga prica) i sad ulagati u krpljenje neceg sto lici na kasarnu ili zatvor je ,po meni, bezveze. Ljubuske banke nemaju adekvatne prostore ,advokati i doktori isto tako. Sta bi falilo da se naprave zgrade koje okruzuju trg i u cijem prizemlju bi bili poslovni objekti na spratu drustveni sadrzaji a 2- ostala kata stanovi? S tim da ispod cilog kompleksa bude dvoetazna podzemna garaza. Kad vec radite i pravite radite za sutra i moderno. Ko ima koristi i sta stavit u pola hektara nekakva muzeja za duvan? Dajte modernu notu centru grada tako da bude privlacan za dosljake i racunajte da ce se i zgrade priko puta duvanjske rusiti i graditi u modernom stilu. Kakva obnova to je vrica bez dna.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
3
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari