Dodaj komentar

U subotu prvenstvo osnovnih škola u šahu

ljubuski.info

Dana 18.3.2023. godine (subota) s početkom u 12 sati, u Osnovnoj školi Tina Ujevića održat će se pojedinačno prvenstvo osnovnih škola u šahu.

Planirano je da se prvenstvo održi u dvije skupine:
skupina 1 ( 1.,2.,3.,4. i 5. razred ) i
skupina 2 (6., 7.,8. i 9. razred).

Prvih pet igrača u obje skupine stječu pravo nastupa na veliko finale, koje će se održati u prostorijama Društvenog centra u Ljubuškom.

Mole se učenici koji imaju šahovsku garnituru da je ponesu kako bi natjecanje završilo što prije. Najbolja tri igrača će biti nagrađena diplomama.

Radi što bolje organizacije turnira zainteresirani učenici se moraju prijaviti najkasnije do petka do 12 sati na broj "063/788-537" - Alen Buntić sa sljedećim podatcima:

  1. ime i prezime učenika
  2. godina rođenja
  3. razred
Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
2
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari