Dodaj komentar

Mostarac zbog teške krađe osuđen na 10 mjeseci zatvora

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijeg je dokazalo krivnju optuženika Zorana Petkovića iz Mostara, zbog produljenog kaznenog djela teška krađa. Optužnicu u ovom predmetu zastupao je tužitelj Josip Aničić.

Presudom Općinskog suda u Širokom Brijegu Zoran Petković je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 (deset) mjeseci.

Zoran Petković je u mjesecu siječnju i lipnju 2019. godine na području Širokog Brijega, provaljivao u obiteljske kuće i iz istih uzimao i prisvajao razne stvari, među kojima su mobiteli, naočale, bankovne kartice, ključevi od vozila, osobni dokumenti i drugo. Pored navedenih stvari, uzeo je i prisvojio vozilo "VW Golf VII." i odvezao ga u Mostar, međutim pod nadzorom tužitelja i suradnjom policijskih službenika iz Širokog Brijega i Mostara, predmetno vozilo je locirano i vraćeno vlasniku.

Tijekom postupka tužiteljstvo je sudu predočilo 8 izjava svjedoka i više od 40 materijalnih dokaza, što je bio temelj za donošenje pravomoćne osuđujuće presude, kazala je Petrunjela Matijević, viša stručna suradnica županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
7
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari