Dodaj komentar

U nedjelju Dječja biciklistička utrka

ljubuski.info

Biciklistički klub Ljubuški organizira Dječju utrku "Kids race Gračine" koja će se održati u nedjelju 12.3.2023 godine, s početkom u 13 sati ispred OŠ Ivane Brlić Mažuranić na Gračinama.

Pripremili smo za vas djeco utrku, a za vaše roditelje, bake, tete, bližnje i ostale smo pripremili laganu zakusku. Natjecatelji će biti raspoređeni po kategorijama od onih najmanjih (guralice i pomoćni točkići) do onih malo spretnijih, a maksimalna dobna granica za prijavu je 14 godina. Kotizacije za utrku nema, zato povedite svoje prijatelje i dođite na Gračine. Da napomenemo na istoj utrci su stasali naša Dragana Matić i Petar Grgić, istaknuli su iz biciklističkog kluba Ljubuški.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti u inbox na stranici Biciklističkog kluba Ljubuški s imenom prezimenom i godištem ili na dan utrke od 11:30 do 13 sati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
6
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari