Dodaj komentar

Gruđaninu dvije i pol godine zatvora

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijeg je u prvostupanjskom postupku dokazalo krivnju optuženika Dalibora Palca iz Gruda, zbog kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari i pokušaja sprječavanja službenih osoba u obavljanju službenih radnji, potvrdila je Petrunjela Matijević, Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

Optužnicu u ovom predmetu zastupao je županijski tužitelj Josip Aničić.

Presudom Općinskog suda u Širokom Brijegu Dalibor Palac osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 (dvije) godine i 6 (šest) mjeseci. Opojna droga i pronađeno oružje je oduzeto i bit će uništeno.

Dalibor Palac se teretio da je 22.5.2020. godine, u mjestu Visoka Glavica, Široki Brijeg, zaustavljen i kontroliran od strane policijskih službenika PU Široki Brijeg. Tom prilikom policijski službenici su na suvozačevom sjedištu vozila "VW Passat" uočili opojnu drogu marihuanu, te mu izdali naredbu da izađe iz vozila.

Nakon toga, Dalibor Palac se pokušao vratiti u vozilo ali ga je u tome spriječio policijski službenik na kojeg je nasrnuo i nanio mu lake tjelesne ozljede. Prilikom pretresa navedenog vozila i obiteljske kuće pronađena je veća količina vatrenog oružja, streljiva, opojne droge marihuane koja se nalazila u plastičnim kantama i vrećicama, te novčanice u različitim valutama i apoenima u ukupnom iznosu od 20.797,75 KM.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari