Dodaj komentar

Pozdravljam bivšekolege, i PODRŽAVAM, davno sam predlagaoda se objeviplatna lista nudio sam svoju, da narod vidi dokle su nas dogurali naši vrli političari, Dugovi skoro pa vraćeni prema nakima pričama skoro10 milijuna prošle godine, cca 8% proračuna, vjerojatno 7% toliko nde prosvjeti povećanje proračun povećan 23% kome će to ???, Nije povećan ekonomski već krizom inflacijom, i promjenom koeficijenta raspodjele prihoda od PDV na razini Federacije BiH, tržila Tuzlanska županije Bošnjačka a naši šute njima je dobro reće nismo imali ruku, ima Ustavni sud kako jedan Sarajlija više vridi od Širokobriježanina, ŠTRAJK DOK SE NE RIJEŠI SVIH 10 PITANJA .
Nekad je ministrica rekla da nama napredovanja dik je ona ministrica vrime je da se pokupi pa da učiteljska zanimanja mogu napredovati kao svaki radnik na kugli zemaljskoj u svojoj struci. Onih 150 otkaza su sve njihove UHLJEBE, zato nema pravilnika o prijemu djelatnika, AKO nema učenika nema posla nije kriva ministrica a je kriva kad se od tri odjela prave 4 ili 5 opet radi ZNA SE koga
Pošto ni moje kolege iz sindikata ne iznose njihovu koperativnost i strpljenje, da se pristalo na odredbu osnovice plaće pazite sad PREMA MOGUĆNOSTIMA VLADE, kao da smo robovi ali to nije dogovorena zauvjek, ili može biti i zauvjek ali iskrene mogućnosti Vlade a ne kako ministrica rekne ne izračuna jer da računa bilo bi povećanje bar 25%, ŠTO SU MOGUĆNOST VLADE ako korektno računa da prosvjeti ostane isti DIO KOLAČA ništa više
lijep vama pozdrav podrška držite se

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
7
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari