Dodaj komentar

Dodijeljena sredstva za financiranje biznisa marginaliziranih skupina žena

ljubuski.info

Na osnovu članka 12. Pravilnika o kriterijima,načinu i postupku raspodjele sredstava iz Fonda za razvoj biznisa marginaliziranih grupa žena koje se financiraju i sufinanciraju sredstvima grada Ljubuškog ( "Službeni glasnik grada Ljubuški: broj 5/22") a u vezi s Javnim pozivom za odabir korisnica sredstava za financiranje biznisa za marginalizirane skupine žena broj 02/1-05-2523/22 od dana 3. listopada 2022. Gradonačelnik Grada Ljubuškog objavio je:

Odluku o raspodjeli sredstava

Ovom Odlukom odobravaju se novčana sredstava po Javnom pozivu za odabir korisnica sredstava za financiranje biznisa za marginalizirane skupine žena iz Proračuna Grada Ljubuškog i USAID/PPMG-a za 2022. godinu na temelju Poduzetničkog fonda za žene u zajedničkom ukupnom iznosu od 60.000,00 KM.

Sredstva su dobile sljedeće marginalizirane žene:

  1. Nikolina Miličević
  2. Petra Jelčić
  3. Romilda Ćutuk
  4. Antonija Boras
  5. Ana Krajinović
  6. Antonija Kolobarić
  7. Danijela Kraljević
Gradska uprava
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
4
9

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari