Dodaj komentar

Nikom nisam pogodovao za kupnju zemljišta, svatko ima pravo podnijet zahtjev za kupovinu placa. S onima koji su imali povlaštene informacije pa su kupovali placeve nemam nikakve veze čak naprotiv. Što se tiče zapošljavanja nisam baš najsretniji nažalost ne pita me se toliko. Voda na starom hardomilju je privatno vlasništvo i nema sa mnom nikakve veze. Ljudi su se mučili i to napravili i to je imalo neku cijenu. Dobar dio onih koji nisu htjeli biti sudionici a svima je ponuđeno su vrlo ružno govorili o tom projektu- koristili su se lažima pa je sasvim očekivano kako vlasnici ne daju tako lako vodu. Što se tiče transparentnosti nije problem na sva pitanja ću odgovoriti u terminu nakon čišćenja kanala. Znači da bi dobio informacije moraš doći na čišćenje kanala i tu ćeš dobiti sve informacije. Kritika je ok samo bez vrijeđanja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
1
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari