Dodaj komentar

Pero, zidić nije sporan, sporno je svojatanje nečeg što nije tvoje. To je jasno svima pa i Leu. To što vi ignorirate činjenicu što vam ni objekti nisu na vašoj zemlji, i što nemate mjere ni u čemu to su vaši problemi. I sve do jedan čovjek iz sela misli isto tako, ali vi ne vidite dalje od nosa i interesa. I ti i Leo ste isti. Uvijek vam je malo. Još čekam Gadžu da poćuri 10 onih kućica u sri rijeke i izbetonira do Jaza pa su Hardomiljčani privatizirali i izbetonirali Trebižat. Na Žabaru su Bubali uništili sve što su mogli, pitanje je samo kakav se objekt očekuje na onom otoku. Nama iz Hardomilja je dosta vaše kaubojštine. Od 10 kupališta nekad sad ne znamo kuda pristupit rijeci.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
9
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari