Dodaj komentar

Mandić nema sa mnom problem. Stipe i Perić nemaju nikakve veze s ovim - negdje si popušija priču (pretpostavljam s nekim ciljem). Mandić ima problem sa svojim susjedima Mandićima koji od pantivjeke taj prostor koriste za kupanje. Neka se on dogovori s njima i sve je riješeno. Što je i razumljivo jer se radi o javnom prostoru (ne privatnom) za koje postoji veliki interes. S jedne strane bi se postavljali stolovi a s druge bi oni htjeli zadržati prostor za kupanje. Tu se mora naći kompromis a ne raditi na svoju ruku.. Po toj logici bi sad netko mogao doći na čeveljušu na drugu stranu gdje je pregrađansko kupalište i počet gradit neke zidove na svoju ruku. Sasvim razumljivo i očekivano bi bilo da se pregrađanni pobune protiv toga je se tu oni kupaju odavno i željeli bi (pretpostavljam) da taj prostor ostane takav. To bi eventualno bila paralela s ovim što radi Mandić a ne ova priča sa Leom ili drugim sličnima koji grade pored rijeke. Oni nisu toliko ugrozili nekoga drugog kako bi ga ovi prijavili. Što se mene tiče dovedeš geometra da ti omeđi što je tvoje i do tog gradiš pa ako je i voda odnijela nešto tvoga slobodno uđi i u rijeku i zaštiti svoje- ne diraj što nije tvoje.
Toliko dragi moj pametnjakoviću - šteta što Hardomilje nije tvoja privatna prćija kad si tako sposoban- nepravda.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
2
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari