Dodaj komentar

Zaboravljeni branitelji obnovili šator na Bijači

ljubuski.info

Braniteljski šator na Bijači je odavno postao simbol otpora, naravno, protiv nepravde i svakog oblika diskriminacije braniteljske populacije uopće!

Šator je dulje od četiri godine prkosio zubu vremena i povremeno okupljao, jednom tjedno, manje skupine branitelja na mirno druženje uz čašicu razgovora. Nedavna vremenska nepogoda ga je potpuno razorila, od njega je ostala samo željezna konstrukcija. Brojni su se naslađivali i povjerovali da je to kraj jedne dugogodišnje braniteljske priče, ali su se ipak prevarili. Zaboravljeni branitelji su odmah reagirali, dogovorili obnovu šatora, sve uredno očistili, promijenili inventar, te ga ponovno prekrili tvrdom višegodišnjom folijom.

Predsjednika UZB podružnice Ljubuški, Krešo Šimović - Džigo o obnovi šatora kaže:

Šator je obnovljen isključivo od novčanih sredstava udruge koja redovno pristižu na račun iz Gradskog proračuna. Meni kao predsjedniku je najvažnije da svaki trošak ima svoj račun i pokriće, a to će se sve lijepo vidjeti i u završnom računu.

Zaboravljeni branitelji nisu htjeli govoriti o cilju i svrsi ponovnog stavljanja u funkciju šatora na Bijači, ali naviještaju kako nešto ozbiljno spremaju u nadolazećim danima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
5
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari