Dodaj komentar

Opet ovaj nepismeni lazov kojem je jedina svrha sto zivi lagat o ovm slucaju kojem nema veze ,ti ne bi rijesio kradju rastike da zateknes zeca u njoj ,gonio bi susjeda sa nozom.
Imala je stravicne unutarnje ozljede koje najcesce nastaju prilikom pada s velike visine ili prilikom voznje recimo motorom 200 km /h i naglim zaustavljanjem sto ovdje nije slucaj . Palla je u vodu nije u beton da bi se sva raspala ,tko ne vjeruje neka pogleda po internetu desetke slucajeva skakanja s mosta kad je puklo uze za bungee jumping s velike visine a covjek ne da se nije prosuo nego bi jos davao znakove zivota ,a neki su i prezivjeli skok tako da vam te teorije ne piju vodu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
3
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari