Dodaj komentar

poštovani .ja sam jedan od tih koje je lučić golobrade odveo iz vojarne u čapljini na crni vrh,nespremni,obučeni za bosnu kao da je 8 mjesec ne 12.kako nam je bilo dodjemo na crni vrh na bunker desetku badnji dan ,čovjek nam govori ovdje su ubijeni vaši ljubušaci,pitamo ga gdje su muslimani ,njegov odgovor je bio kad ja odem do smjene pucajte na sve što se miče i dolazi sa bilo koje strane,te većeri padne takav snijeg da nam ne moze doci sutra smjena ostanemo i božić i sutra po božiću da bi nam kad se ukazalo vrijeme nekako došla smjena.samo da napomenem da smo došli na prazne bunkere napuštene.odemo u pidriš prespavati malo se ogrijati i sutra opet gore na crni vrh.i sad što si napisao zašto su ovi nasi momci poginuli da bi kojekakvi uhljebi sa crnim naočalama polagali vjence i palili svjeće ,kao ono žao im momaka što časno poginuše.sjete ih se jednom godišnje kad se treba naslikavati ,dali se sjete branitelja koji su živi ,koji su po njemačkoj,sjete li se branitelja bolesni zaboravljeni,sjete li se branitelja koja djeci nemaju osnovno da osiguraju .ne njih se ne sjete jer ovi znaju da su hrvati osjetljivi na svoje mrtve branitelje.i da gospodo kad polažete vjence trebate skinuti naočale i poklonit se našim herojima ,vidim da je na neke djelovalo ono sa stolačkog ratišta al ima još nekih koji ne mare za to nego samo da su tu vidjeni iz koristoljublja

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari