Dodaj komentar

iz Vaše krvi niče naša sloboda
ovo je natpis na spomeniku,onome tko niti približno ne poštuje napisano a nitko od vas nije,neka se skloni.
Jer su krv dali i zaboravljeni branitelji/nisam njihov fan,vode ih krivi ljudi/,gdje su maloljetni branitelji,gdje su momci koje je Lučić odveo gore na klanje,znate li gdje su ostali branitelji.
Jednu noć provedite na mjestu gdje su momci poginuli a mi ostali imali sreće da nismo,i to izaberite noć u 8 mjesecu a ne u 12 ili 1 kad puca bukva od leda,
povedite sa sobom društvo,jedite,pijte i u takvom ambijentu vam neće biti do života a kamoli da ste sjeli u bus,koji te vozi 150 km od kuće,na zimi od -15,20 ne znam ni sma koliko je bilo.
dođete,jedete konzervu,cijeve od puške se mrzne od leda,o strahu neću niti govoriti
sve ovo danas ne vrijedi jer ste vi to tako napravili da ne vrijedi a to vam nije dozvolio niti Bog,niti ljudi a ako se uzdate u snagu stranačke iskaznice,varate se,sve su prošle i vaša će.
Kad govorim o stranačkoj iskaznici ,mogu vam samo jedno reći,HDZ je nešto sveto,nešto pošteno napisano i zamišljeno ali što krmad mogu usrati to nitko ne može isprati

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
9
6
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari