Dodaj komentar

Tu je puno pitanja kako, zašto i jeli moglo biti drugačije, a odgovora nema. Rat je završio '96-te vlasti da su htjeli mogli su izglasati zakon o oduzimanju ratno nelegalno stečenog i neregistriranog oružja jer se moglo već tata scenarij budućnosti prognozirati. ALI ... Za pr. neželis samovoljno predati neregistrirano oružje i samovoljno se podvrgnuti liječničkom pregledu ima sila prisile oduzimanja i sudskim nalogom obavezno provođenje liječničkog pregleda. Danas puno ima ljudi koje pucaju razni kompleksi i smrtni grijesi. Danas nije IN biti čovjek općenito, danas je IN biti man*up, što veća bus*la i nečovjek imaš bolju prođu u društvu. Pa su i u firmama što si veći neradnik, pokvarenjak i arogantan šef te više cijeni od radnika i čovjeka. Bogami ovu državu treba u postavkama resetirati i vratiti na tvorničke postavke, nema nam druge. Otišlo je sve u 3pm...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
1
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari