Dodaj komentar

Izračunajte vi mirovine po oficijelnom koeficijentu valirizacije i isplatite razliku i povećajte mirovinu pa ne morate davati socijalu ljudima a pogotovo onim koji su odradili 40 godina a dali ste im 500 KM mirovinu sa izračunom pogrešnog koeficijenta valorizacije i to 0,834 i 0,945 umjesto 1,009.
Mirovina im je 12,5 KM po godini staža ili 1KM po mjesecu staža, sramota.
A koliko su morali mjesečno uplaćivati u MIO?
Ovo se čini da je smišljeno i namjerno rađeno, a umirovljenici nemaju ni za kruh i lijekove. Sramite se, sebi ste povećali plaće 500 KM pa sad imate plaću od
5 000-10 000 KM i sve privilegije. A umirovljenicima 100 KM a radili 40 godina i uplaćivali tko zna kome za mirovinu koje ste vi djelili i djelite i šakom i kapom.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
3
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari