Dodaj komentar

Ja sam u HDZu bio od uvjerenja a ne od koristi i doša sam iz Zagreba da budem posmatrač i da vidim poštenje te moje stranke iz koje sam izišao kad sam vidio da ne radi za narod nego za uhljeb članstvo.Jako se isplati za 50 km doć iz Zg i izložit se HDZ lešinarim koji ljude zastrašuju ucjenjuju i na svu silu miču da mogu štelit izbore.Svašta sam ja tamo vidija ,no nesmin kazat,no sve je to pohranjeno za buduća vremena.Jako mi je žao što sam ikad uša u HDZ i ISPRIČAVAM se narodu sad to ni mrtav ne bi napravio.
Vani se cjeni sve što se kod nas šteli.
Ja mogu živjet bez adeza i moj niko kod vas neće posa tražit niti kupovat a vi guraj te dok ide.
Nikad ne bih mjenja svoju slobodu za VAŠ strah !
Kad god oćeš dođi pa dokaži javno da si bolji od mene,ako je tako tek tada imaš prednost a HDZ finte zaboravi!!!!!!!!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
3
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari