Dodaj komentar

Eto ti si pismen i jako pametan ,nije problem no potpiši se kad imaš muda.Nikakve ja pare nisam jamija niti mi trebaju ,bio sam ispred zaborvaljenih branitelja.Kako ti meni koji ništ ne znaš možeš tvrdit da sam nepismen,više sam ja zaboravija nego si ti u stanju naučit.
Sad malo pazim kako pišem da ovo ne naleti na Ljijlu Vokić,profesoricu koja mi je predavala hrvacki i iman bolje ocjene i od Vaših saborskih zastupnika koji šute po saboru,jer govorit ne znaju.Ja sam kemijski inžinjer i nisam profesor Hrvackog jezika i nije važno kako ja pišem dobro vi to razumite.Malo se ti potpiši da tebe prvo izvagamo a badava je bacati bisere pred svinje.Eto nebi ja mudrova no nedaj bože da VAM se desi Vama ili VAŠOJ djeci ono što Vam misli NAROD.Lip pozdrav iz dijaspore i hvala VAM što ste nas oćerali -nije vamo ni loše!?
iz kamena prognani mr.BRADVICA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
2
1
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari