Dodaj komentar

Čini mi se da bi ti u sto vira za sto lira, pa čak bi svoje roditelje izda i proda kao što je Juda Isusa za šaku škuda. Čuli sveta zastava i udbaški grb. E, ovako ćemo za Božić nisamo išli tamo gdje mi duša ima mir i srce radost, a to je sveta zemlja Hercegovina. Došli moji i tetka iz Stuttgarta pa to ne znaš jel bi plakao, smijao se ili joj šamarčinu razvalio. Svaki dan je turpijala nama mozak kako u Hercegovini ništa i niko nevaIja kako Njemačka i Švabe su Bog na zemlji da bi za tri mjeseca iza otišla u tu mraku zemlju Hercegovu stavljati nove zube, kod očnog skidati mrenu, šišanje, farbanje, frizura, manikura, pedikura, svaki dan uz grad niz grad, na čeveljušu itd. Vratila se okrenula priču za 360⁰ nema nigdje ljepše i bolje nego u Hercegovini. Pa eto tako i ti u ću*ećoj državi pričaš protiv rodnog kraja, a kad si dole protiv švabskih one*ina. Neću dužiti tri godine sam u ću*ećoj državi od samog početka sam prošao svu moguću kalvariju i pokvarenluk od "naših Hrvatima" (ogovaranje, ruganje, ljubomora, nogu pod nogu, kao pomoćni će za stan i oko papira u gradskoj upravi pa sve na pola ili namjerno krivo i tako i dan danas). Kakvi su bili u Hercegovini sada su u Njemačkoj 100x gori one*ine. Nakon toga dolaze na red de*ili ćukoljubci već tada još nisam znao dobro aboridžinski jezik "ću*eći" sastavljao namještaj točno u vremenu kad se može samo su se na vratima izmjenjivali i svako malo se tužakali vlasniku zgrade ali lažno samo zato što smo stranci, a dva kata iznad živjela srbočetnička obitelj njih nisu provocirali. I kako sad ja mogu reći da je sveta ću*eća zastava, a da je moj najdraži grb udbaški ili sotonski. Zbog toga grba su na Bleiburgu ubijena moga ćaće dva strica i ujak, također od moje matere ujak, stric i tetak, pa ne tako davno išao u rat moj ćaća i zet, zet dva puta ranjavan i oba puta se vraćao. Kako ja sad mogu po svima njima pljuvati i veliku nuždu raditi samo zbog ojera i ću*eće zastave? Moje srce nije kamen ni duše na izvolite. Samo sam rekao jednoga dana kad se budemo vratili za čim mi srce pati snimati ću i staviti na YouTube kako vršimo veliku i malu nuždu na ću*eću zastavu. Ću*ofili su nama nametnuli da u Hercegovini sve propadne tako da im mi možemo biti robovi za poslove koje oni neće da rade. Neki dan sam jednoj manjoj skupini švabskih ora*gutana koji su šetali svoje nasljednike ili ti unuke tj ću*enja pitao zašto nisu svoje četveronošce dresirali da rade samo su poginuli bidone. Ti se i dalje klanjaj svemu što je sotonski nametnuto, a odj*bi grb i raspelo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
4
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari