Dodaj komentar

Svaka čast njemačkoj no kontaj vako,ja san došlla gola i bosa iz prodane HDZ Bosne i pomoću štange i svog mužića barbike koji šuti u saborusam sve stekla,mečku vozim,školu sam navrnula,stančić u zagrebu za šoping,cjene mi nisu problem ne znam što bi ja išla u njemačku,ja sam kraljica humske zemlje suza i iseljjeništva
samo moja ti da ovo potraje da narod ne prevrne korito izkojeg sami mi dobro ložemo a narodu kako bude
danas tisak službeni lepe naše i gladne naše piše da dijaspora više šalje u zemlju para nego turizam zaradi
kamen koji odbaciše nepismeni [ * neprimjereno * ] postaje kamen zaglavni
lip pozdrav hrvackim uhljebim i više mi zaradimo nego ste vi narodu opuhali,porobljenu ercegovinu mi moremo kupit,avi je dušmanim prodajete za kikiriki,prokleto vam i pleme i kolino-[ * neprimjereno * ]čko

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
5
4

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari