Dodaj komentar

Evo što da sam ostao/li radio za 600 eura bez prava na slobodni dan u tjednu ili svaki drugi vikend neradni, dobiti godišnji odmor cca tri tjedna u komadu bez da te zove da se vratiš ranije na posao nezamislivo. Podcjenjivanje, ruganje, trajanje iza leđa, nazivanje pogrdnim imenima itd. Uprava može i ima novca međuse podijeliti božićnice, naknade za prijevoz, stimulanse itd, a za radnike nemaju sluha. Cijela obitelj voza extra luksuzna auta, nose se extra skupa markirana odjeća i obuća, mobiteli itd, a radnik ne može za jedn mjesec kraja s krajem spojiti. Nepoštivanje se zakoni o zaštiti prava radnika i ljudski prava od strane poslodavca. Nemaš nikakvih civiliziranih zvijezda za život da ne strahuješ općenito. Neradnici i poslušnici su IN, a radnik sa stavom je OUT. Da ostanem/mo dole?! Mislim da smo ostali dole još najmanje godinu dana da bi izbio rat u pravnom smislu riječi između nas i uhljeba i njihovih obitelji ili bi bilo masovnih suicida to tvrdim 150%. U svakom slučaju ovako nas je sami Bog i Merkelica spasili od vas lezihljebovića. To da se stan nemože naći je LAŽ, da je skup kako za koga, da za opremanje treba 10 000 eura je LAŽ jer u svakome stanu dođe opremljena kuhinja i WC+kupaona, a sve ostalo ti uneseš. Znači da možeš dnevni, lagavaonu i sobe opremiti za cca 3500 - 4500 eura da padneš na [ * neprimjereno * ]cu ili džabera preko eBay da ti netko poklanja namještaj skoro nov i očuvan, a i na špermilu se može dosta toga naći. Nego problem je u vama što vi ne možete podnijeti da se fukara snašla i ima veća primanja od vas (ljubomora i mržnja), a u crkvi isplatiti jezičinu ko krava repinu kad idete na pričest. Ispovijedi te svoje grijehe. Vi da ste zadovoljni sa svojim životima nebi bili puni ljubomore i mržnje prema nama. Pokrij te se karijolom bjedo bez duše, ljubi vas dijaspora u čelo kad obraza nemate.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
1
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari