Dodaj komentar

Djelatnici MUP-a ZHŽ podržali kolegu u prosvjedu!

ljubuski.info

Nakon što je prošao prvi dan prosvjeda namještenika MUP-a ZHŽ Zdenka Bebeka pred zgradom ministarstva polako se doznaje cjelokupna slika oko razloga ovog događaja.

Djelatnici MUP-a odreda su dali potporu svom kolegi, ali kako se doznaje Bebek ih je zamolio za diskreciju jer sve snimaju kamere postavljene na zgradu MUP-a.

Uz ministra Davida Grbavca protest je ignorirala i Ana Smoljan, također do tančina upoznata s pravnim stanjem oko radnog mjesta Zdenke Bebeka.

Osim uvjeta za rad koji nisu usklađeni sa Zakonom o zaštiti na radu F BiH, Bebek je kao namještenik radio u smjenama, pa mu je dodijeljen dodatak na plaću od 10 %. Kako se doznaje on je dodatak na plaću, u dvije plave omotnice, vratio izravno ministru, koje ministar nije smio primiti niti zadržati u Sektoru potpore kojim nezakonito upravlja upravo Ana Smoljan.

Ne odgovarajući na pismena Zdenka Bebeka, ali ne i samo Bebeka, ministar Grbavac ne provodi upravni postupak koji u takvim slučajevima potreban. Niti na jedan postupak nije odgovorio.

Pitanje je zar je bilo teško riješiti ovaj problem i provesti rješenja inspektora?

Dokle seže bahatost pojedinaca kada dođu na funkciju i je li jedini interes upravljati milijunskim javnim nabavkama MUP-a?

T.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari