Dodaj komentar

U požaru obiteljske kuće u Vašarovićima pronađeno beživotno tijelo

ljubuski.info

Beživotno tijelo osobe Z.V. (91), iz mjesta Vašarovići, Ljubuški, pronađeno je nakon požara u obiteljskoj kući u ponedjeljak u mjestu Varašovići.

Kako javlja Ministarstvo unutarnjih poslova Zapadnohercegovčke županije (MUP ZHŽ) Policijska uprava Ljubuški u 7,55 sati zaprimila je prijavu da je izbio požar u obiteljskoj kući.

Po prijavi su, navode iz MUP-a, postupili policijski službenici PU Ljubuški, koji su na mjestu događaja zatekli djelatnike Vatrogasnog društva Ljubuški koji su iz iste obiteljske kuće izvukli beživotno tijelo osobe Z.V. (91). Dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški konstatirao smrt navedene osobe.

Očevidne radnje izvršili su policijski službenici PU Ljubuški, dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZHŽ, skupa sa Inspektoricom za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a ZHŽ te vještakom elektro struke, izvijestio je MUP ZHŽ.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari