Dodaj komentar

Ono što je dobro treba pohvaliti, a ono što je loše treba kritikovati!
Naravno, sve uz argumente!
Vidljiv je znatan pomak u pozitivnom radu gradonačelnika u odnosu na prethodnog, to uopće nje upitno.
Međutim, također ima prostora da se mnoge stvari pokrenu sa mrtve točke, npr. puno kvalitetnije iskoristiti vodni potencijal dovodeći vodu za natapanje u mjesta gdje za to uistinu ima smisla, iskoristiti izvore vode Klobuk i Vrioštica za otvaranje pogona punionica vode uz razne popratne mogučnosti koje isto prati, ne dozvoliti da se u taj posao ubace likovi sumnjivih namjera, sve posložiti da ima svoju funkciju, nije lako ali sw može kad su namjere za opće dobro pozitivne.....
Taj potencijal ne iskoristiti je više nego apsurdno.....
Pozdrav gradonačelniku uz želju da zdravo smršavi i svojim izgledom i pameću dostojno prezentira svu ljepotu i potencijal Ljubuškog.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari