Dodaj komentar

U prvih 30.tak godina čovjek stvara svoje navike da bi ostatak života te navike stvarale i oblikovale njega osobno.Nažalost,vidljivo je još i danas da je komunizam sam u sebi najveće zlo i varka u povijesti te je vrlo teški oblik [ * neprimjereno * ]ije.Najveća laž i obmana je uvjeravanje naroda ili pojedinca da on više ne postoji (komunizam),da taj jedan glas na izborima ne nemoze promjeniti ništa.
Jer stranka je k’o karcinom zahvatila sve.Stranka je samo promjenila ime,cilj i program je ostao nepromijenjen.Raselit nas treba da nas manje ima,kao u onoj pjesmi.Mnogi su svoju “podobnost” prodali i uhljebili se,”snašli se” kako kažu a mnogi uzdignuto i ponosno otišli na Zapadne frontove da gore navedenima nebi pali “u sake”.Komunizam je virus koji je samo mutirao.Jedini lijek je lustracija! Oni koji to ne prepoznaju ne mogu se nazivati ​​kršćanima jer očito im nedostaje duhovne dimenzije,mudrosti spoznaje i dara prosuđivanja.
Kod nas je skoro pa postalo normalno da brat bratu krade,otima..sud potplati a potom stane u prve redove na sv.Misi.Potom svećenik pročita da je bas on dao milodar..
Tema propovijedi bila kako je spas u trpljenju!
Ujde li vuk magare.
A nestalo i magaradi.
Nije bolest sve sto boli,najgora je nevidna..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari