Dodaj komentar

Kakve novine i portsle. Da hoće mogu oni ovo prenijeti. Kako vidiš neće.
Ko ih šljivi...
Nego stotinu kolumni i tisuću mojih i tvojih djela i svi slični da se dignu na noge uzalud je kada je većina ljudi zaglupljena i ucijenjena. I tko se drzne dignuti.glavu odsjeku mu je.
Narod sam.potpisuje presude svojoj djeci, jer sluša Evanđelje,a ne živi ga. Znači zna,ali neće ispravno.
Evanđelje spominjem ne kao fanatičan vjernik,već u smislu nečega što objedinjuje ljudske zakone i Božje zapovijedi.
Znam za tvoju borbu. Jedna si od rijetkih kojoj "skidam kapu"za neke stvari.
Svjedok sam tvome istresanju izrezane HDZ iskaznice dostavljene ti preko one neke žene-dame toj istoj na stol u sred općine u Širokom. Iskaznice koju nisi htjela, već koju su ti izradili.i poslali kao odgovor na tvoje pitanje zašto te se progoni. Tako se to radi!!!
Ti si jedan od heroja o kojima fra Mario i slični trebaju pisati,a ne o svjetskim j.bivjetrima.
Ma ja ću...čim stignem.
Pozdrav tebi sa zapadnog fronta.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
1
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari