Dodaj komentar

Tko s' kime da se udruži? Ovdje je.ponajviše riječ o tome kako više dva brata teško da se udru6e jer se vara na svim poljima života. Mnigi misle da ako.tsko smiju nadređeni smiju i oni. Progonjeni su oni kojima je sve oteto i ne dopušta im se živjeti,a oni nekm čudom eto još živi.
Sve pred očima drugih "pravednika".
Svi pričate o vanjskim faktorima i o udbašima,a mnogo bližnji vas lagano truju svaki dan. Pa taj globalni neprihatelj i udbaši bi se već međusobno poubijali jer su nas eto sve obrafili koliko nas je malo...ne bi više imali posla. I.eto.kao to zna svaka ptica na grani,ali pjeva jedno te isto non stop.
Kao da 70 godina imamo neku [ * neprimjereno * ]u ili uši u kosi i samo nam "tupe" o tome,a ne vidimo kako dok spavamo ti što tupe i drugi oko nas piju krv kako koji stigne.
Nevjerovatno koliko se ne snalazimo. A naš je narod bio tako mudar...znao prevladati i nepremostive nevolje. Možda je bio čistiji,pa samim time više u milosti Boga?
Uglavnom nećemo.znati ako istom.mjerom ili i mudrije ne udarimo te pokvarenjake kojinsu se uvukli među običan narod i zamagljuju istine i nabijaju im krivnju i komplekse.
Nije moguće da ssmo.rijetki to vide?!
Recimo imate plodnu njivu. Kakve veze ima što ne možete plodove prodati recimo u Ameriku ako imate kupce oko sebe. Ali ako kupci oko vas po cijenu da će se otrovati kupuju od recimo od Kineza,vaši će plodovi propasti, a ako.o tome ovisite onda i vi.
Niste dakle propali što vas oštećuje Amerika nego što vas ne podržavaju vaši bijedni susjedi i rodbina. Ma nećete ni.propasti, ali oni hoće a mogli su se lako spasiti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari