Dodaj komentar

Kao momak plenkista htjede bit tenkista a lekarka mu reče nećeš sine bit tenkista ti ćeš bit ko krajinski traktorista. Za Ukrajinu kreće ta junačina vrla neplasi ga iz Rusije raja problem su mu kaže samo jaja. Oj rusi hebali ste ježa anemija će vas stipnut s leđa. (ko njega Junker). Na ruse sa njim ide i njegova vlada samo niko ne zna kada. Nemojte mi rusi anemiju dirat počeo je i on nekoj stvari svirat.Transvestirat i locirat će ih jedan čiko ni do devedesete mu se nije moga sakrit niko. Njonjo će se i rusu uvrit od sazada ne brige ga čija god je vlada. I frka bi u velegradu kakav stančić od priko što kvadrata taman ne bilo i šteke sa ulazni vrata. I Bačić je reka da ga tamo nekakva torba čeka. Božinović uvest će im reda i tamo će milicija Internet da gleda. Beroš će im ličit raju žicat će ih čim primjeti u organizmu baju. Alemka će žice davat kraj onoliki muški nikad neće spavat. A i Žalac prodala je mečku dođe vakat mora drišit kesu. Kažu od eu-a maznula je lovu za kaznu će ležati u rovu. A kraljica kninska pare neće vratit sve dok budu vjetrenjače mlatit. Ona će se iz pepela dići i tamo se legu u partiji tići. Pod rotacijom i vitez dojahat će di god grune napunit će gaće. A i đeda Vukašina mali u Ukrajini bi uređivo stvari. Iz Ukrajine sira imali bi pune tave kad bi Vuckoviceva mala znala pripoznati krave. Tolušić će poticaje dići gledajući kako napriduju u Černobilu na tri noge tići. Kako reče Murganića Nada volim ići di je gey parada. Grlić Radman u rat bi išo non stop u gaće bi pišo. Šta poruše ovi junaci ima da popravi Horvat vrli di se ratuje tu je uvik prvi. Kad udari vojni strateg Bane po Sibiru popadat će grane. Kuščeviću dajte da pribroji ruše pola manje će ih biti pobigli su use.
Oj rusijo kad te osvoji ova garda naša bit ćeš razvijena ko ovca u šljuku izist će ti ovi i sa ulica ćuku.Ovi će vam uvest reda samo nemoj da ih Eu ikako nadgleda.
Evo opisah komplet vladu jadničci nit znaju da namišćaju ni da lažu a ni da kradu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari