Dodaj komentar

Libija je bila jedina drzava bez vanjskog duga,besplatno školovanje i fakultet,besplatno zdravstveno osiguranje i jeftina energija!
Muamer je,rahmetli,bio uvažen gost u većini zapadnih "dem9kracija",gostovao je u svom šatoru u HrvatskojAustriji,Njemačkoj,Španjolsko,Italiji ,SADu...
Odjednom preko noći kažu da je ratni zločinac,[ * neprimjereno * ] i profiter pa ga ubiše domalo kad je odbio trgovati u dolarima!
Daj sad ti neke dvi-tri rječi da potkrijepiš tu svoju tezu!
I usput 20 godina rata na Bliskom Istoku se bazira na tvrdnji da je Afganistan u posjedu oružja za masovno uništenje- Izjavio Collin Powell,pokojni, 2001. godine na sastanku UNa!
Evo ni dan danas nisu ga našli!
Isto je hajka bila po medijima od istih zapadnih zemalja,tzv. koalicije!
Danas- ista ploča samo druga strana ...
Gdje su sad Zeko i Vatica?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari