Dodaj komentar

Gadafi ,zlocinac ,koljac , ratni profiter ,jedan od njih ,majko moja ,ali zna se kad vas nesto zaboli ottrcat cete do apoteke ,otici u bolnicu kod tih istih koje sad naveliko pljujete takav vam je karakter.
Informirajte se i dalje po internetu i trujte ljude i bit ce nam jako fino za zivit na brdovitom balkanu ,vi ste uopce nebitni ,to je isto kad ravnozemljasi idu prosipat svoje mudrosti ,oni jadni misle da ce im se netko iz Nase javit i objasnit sta su oni istrkeljali ,naravno da nece jer su teoreticari u globalu izmanipulirani nepametni ljudi koji upijaju sve sta im njihov guru s interneta natrkelja ,a obicno se radi o nekim jadnicima koji iz svog podruma bez ikakvih informacija ,dokaza bilo cega snimaju gluposti. Pa i oni se sami cude kako dizu lovu na nepametnim ovcama, ne moraju izlazit iz kuce.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari